Groot Alkuone Optreden in Schotte op 13 en 14 mei

 

Alkuone blaast 65 kaarsjes uit en viert dit met een dansshow op live-muziek in Schotte.

 

Op 13 en 14 mei wordt Sporthal Schotte omgetoverd tot een tempel van muziek, dans, vlaggen en percussie. De jongens en meisjes van Koninklijke Kunstgroep Alkuone vieren er hun 65-jarige verjaardag met het totaalspektakel 'Alkuone In Concert'.

 

Alkuone bestaat uit een groep jongens en meisjes van 5 jaar tot 26 jaar. Jong en oud zullen samen op de planken staan met dans, vendelzwaaien en percussie.

 

Voor de orkestmuziek werkt Alkuone samen met het Koninklijk Fanfare orkest Volksopbeuring uit Massemen onder leiding van Diederik De Roeck. "Omwille van de goede banden met Diederik De Roeck, verbonden aan de Aalsterse muziekacademie, zijn we bij hen terechtgekomen. Een dynamisch en enthousiast orkest dat ons met 50 personen zal komen omverblazen."

 

Voor de ruwe rock werkt Alkuone samen met Pretty Fly. "Pretty Fly is een nieuwe band onder de vleugels van onze percussie leraar Jens Van Gyseghem. Pretty Fly zal ambassadeur zijn van het betere gitaarwerk en de sterke drumlijnen op de show."

 

Voor het mooie en dromerige werkt Alkuone samen met Gisèle, de band rond lokaal talent Joke Verhulst. Een Aalsterse klepper van formaat. "We kennen Joke vooral van op de Aalsterse cafétjes. Een fijne dame. We kijken uit naar de samenwerking!"

 

Dit alles gaat door in de 3 units van Sportcentrum Schotte. Een ware uitdaging op technisch vlak. "Het zal een stevige opbouw worden om het podium klaar te krijgen tegen de repetities ter plaatse, maar we zien het zitten. Gelukkig kunnen we rekenen op de hulp van enthousiaste leden, oud-leden, sympathisanten en ouders."

 

We kijken ernaar uit om terug een show te kunnen opvoeren. Na 2 droge corona-jaren is het hoog tijd om te tonen wat we in onze mars hebben.

Wie komt kijken naar Alkuone in Concert mag een combinatie verwachten van wondermooie muziekstukken, gierende gitaren, vliegende vlaggen, sierlijke dansen, ritmische trommelslagen en ambiance. Véél ambiance!

 

Elk verkocht ticket helpt ons om onze financiële corona-put terug wat op te vullen. En u krijgt er een ongeziene show voor terug. Win-win, toch?

 

De show gaat door op vrijdagavond 13 mei en zaterdagavond 14 mei.

Tickets kunnen worden besteld via volgende link:

https://app.clubcollect.com/forms/nl-BE/alkuone/alkuone-in-concert-13-05-en-14-05-sporthal-schotte

of via info@alkuone.be